• http://www.twentsegolfacademy.nl/gvb-halen/

Keep Golf fun!

Bij het spreiden van de lessen, 1 maand oefenen en spelen op de Twentse Golf Academy met gebruik van ballen op de drivin range, clubs en een try-out in ons groepsles systeem.

PROGRAMMA

Wij beginnen de HCP-54 cursus met een ‘Basisintroductie Golf’ op de Twentse Golf Academy in Bentelo. Wij laten je kennismaken met chippen, pitchen, de swing en putten. Na de eerste kennismaking met de techniek, gaan we de baan in om de techniek in de praktijk te brengen! Dit is ook een uitgelezen moment om de golf- regels en etiquette in de praktijk te brengen, waardoor de regels meer gaan leven en je deze wellicht gemakkelijker kan onthouden. De ochtend zal afgesloten worden met het NGF- golfregelexamen.

Voor het NGF-praktijkexamen gaan we naar een NGF A- of B-statusbaan. De cursus is inclusief jaarlijkse registratie GVB/ Handicap 54-pas en WA-golfverzekering voor 1 seizoen.

SNEL BETER WORDEN

Wij leren je zoveel mogelijk in 1 dag, maar je weet: oefening baart kunst en daarom mag je  bij het spreiden van de lessen, 1 maand oefenen en spelen bij de Twentse Golf Academy. Tevens mag je je ook inschrijven voor een try-out van ons unieke groepsles systeem. Indien je nog geen eigen materiaal hebt, hebben wij ook eventueel clubs te leen.

MELD JE AAN

Om je aan te melden; stuur je een mail naar Raffy@twentsegolfacademy.nl of

per telefoon 06-16860123.